Bombariadó volt szombat este

Az előre meghirdetett kezdéshez képest szombat este 45 perces késéssel tudták elindítani az ÉNFESZT szervezői a tűzijátékot. Ennek oka az volt, hogy a városközpontban valaki fenyegető hívást tett. Az Érdi Rendőrkapitányság a nyomozás érdekeire hivatkozva egyenlőre nem kívánt nyilatkozni az esetről.

Hasonló tartalmaink:

Nagyon sokan várták a helyszínen és otthonaikban is az ÉNFESZT-en 21:15-re meghirdetett tűzijátékot. Megannyian gyermekekkel érkeztek a Főtérre, s ahol a kicsik fáradtabbak voltak, ott csalódottan vették tudomásul, hogy a tűzijáték késik.

A hosszúra nyúlt várakozásnak az volt az oka, hogy a rendőrségnek biztonsági intézkedéseket kellett hozni a Stop Shop környékén, valószínűsíthetően bombafenyegetés miatt. A rendőrség egyenlőre nem akart nyilatkozni, annyit azonban megtudtunk, hogy az ÉNFESZT-en zajló programok helyszínét nem veszélyeztette semmi, ám a járőröknek erről előbb meg kellett bizonyosodniuk.

T. Mészáros András polgármester nyilvános facebook-oldalán kért elnézést mindazoktól, akik a nem várt esemény miatt lemaradtak a tűzijátékról, s sajnálatát fejezte ki azért, hogy több ezer ember szórakozását tette kockára a sajnálatos körülmény. A történtek ellenére azonban bízik abban, hogy azok, akik kitartottak, maradandó élményt kaptak a tűzijátékon és a Magna Cum Laude koncertjén – mondta a polgármester az ÉrdMost-nak.

Címkék