ÉNFESZT-tel nyitott az Érdi Napok

Az ÉNFESZT-tel nyitotta meg egyhetes programsorozatát az Érdi Napok szombaton, a város főterén. Az utcabálon két színpadon is népszerű magyar együttesek és DJ-k léptek színpadra. A Magyar Földrajzi Múzeum kertjében pedig játszóházzal várták a gyerekeket. Az estet, a tűzijátékot követően a Magna Cum Laude koncertje zárta.

Hasonló tartalmaink:

Jó hangulat, jobbnál jobb koncertek és vásári hangulat jellemezte az ÉNFESZT-et, ahol mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb programot. Több helyszínen zajlottak az események, a Magyar Földrajzi Múzeum kertjébe főként a kisgyermekes családokat várták a szervezők.

A Főtéren és a sétálóutcán vásári hangulat fogadta az érdeklődőket, ahol a kézműves termékektől a hazai finomságokig minden fellelhető volt. A Magyarok Érdi Vására most annyiban kibővült, hogy sokkal több meleg ételt árusító volt jelen, mint általában – mondta el Wolf Katalin a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója.

A megváltozott zenei igényeknek megfelelően töltötték meg programokkal a nagyszínpad műsorát Utcabál Újratöltve címmel. Népszerű, ismert, vagy feltörekvő, fiatal zenekarok koncertjeivel töltötték meg az estét: fellépett a Mary Popkids, a Zaporozsec és a Magashegyi Underground.

Érd tíz éve lett megyei jogú város, az évfordulót tortával ünnepelték a nagyszínpadon. Ebből az alkalomból T. Mészáros András polgármester mondott beszédet és az állatokat támogató Fotózz! Pózolj! Segíts! kampány eredményhirdetése is megtörtént. A jótékonysági akciót az Ifjúsági Önkormányzat szervezte.

A Múzeumkertben folyamatosan DJ-k váltották egymást, míg a nagyszínpadon az este főkoncertje, a Magna Cum Laude előadása zárta a főtéri programokat.

Fotók: Boros Sándor

Címkék