Egyedül az élen!

Mint arról beszámoltunk, az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjában továbbra is hibátlan mérleggel, öt győzelemmel áll, hiszen 5–0-ra nyert a Sárvár FC ellen. Az elmúlt fordulókban, csak ideiglenesen volt listavezető az Érdi VSE, hiszen a Budapest Honvéd-MFA II gárdája jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte Limperger Zsoltékat. Ám, már egyedül vezetik a tabellát Csizmadia Zoltánék, miután a fővárosiak hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedtek az FC Ajkától (amelyet az érdiek idegenben 3–1-re vertek).

Hasonló tartalmaink:

Az NB III Nyugati csoportjának ötödik fordulójában a Diósd nagy zakót szenvedett el a III. kerületi TVE otthonában, miután Nahóczky Attila gárdája 5–0-ra kapott ki, ezzel öt meccs után egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel, két lőtt és tizenhárom kapott góllal a 15. helyen állnak.

NB III Nyugati csoport, 5. forduló:

Érdi VSE–Sárvár FC 5–0

III. KER. TVE–Diósd 5–0

VLS Veszprém–ETO FC Győr 1–4

Csornai–Komárom VSE 3–2

Tatabánya FC–Csepel FC 0–1

TARR Andráshida SC–Kaposvári Rákóczi FC 1–2

Videoton FC II–Puskás Akadémia FC II 2–1

Budapest Honvéd-MFA II–FC Ajka 2–3

Hévíz SK–Gyirmót FC Győr II 0–0

 

A megyei elsőosztályban szereplő Százhalombattai LK Sipos Gergő, Somogyi Tibor és Füzér Zoltán góljaival győzte le hazai pályán a Pilisszentiván SE-t. Gálvölgyi István együttese négy meccs után két-két győzelemmel és vereséggel a hetedik helyen áll.

Pest Megyei I. osztály, 4. forduló:

Százhalombattai LK–Pilisszentiván SE 3–0
A Megye II déli csoportjában érdekelt Törökbálinti TC fordulatos meccsen tartotta meg veretlenségi sorozatát a Dömsödi SE ellen. A TTC a 20. percben már 3–0-ra vezetett, ám a szünetre döntetlennel vonultak a felek, sőt, a fordulás után a hazaiak 4–3-ra fordítottak is. A 66. percben Vattamány duplájának köszönhetően ismét döntetlen volt az állás, ám a 92. percben Kálmán Kornél góljával 5–4-re nyert idegenben a Törökbálint. A Lipők András vezette bálintiak négy győzelmükkel vezetik a megyei másodosztályt.

Pest Megyei 2. osztály, 4. forduló:

Dömsödi SE–Törökbálinti TC 4–5

 

A legalsóbb osztályban, a megye háromban az Érdi VSE második csapata 4–1-es vereséget szenvedett a Szigetszentmárton SE otthonában, a Diósdi TC 4–2-es sikert könyvelhetett el a Kiskunlacháza SE elleni hazai bajnokin. A Tárnok KSK is győzött, méghozzá a Dunaharaszti MTK II otthonában nyert 3–1-re. A Dunafüred-Százhalombatta nem aprózta el, s hazai pályán 5–0-ra ütötte ki a Szigetbecse SE-t. A Sóskút SKE viszont második meccsén második vereségét szenvedte el, ezúttal hazai pályán kapott ki 5–1-re a Délegyháza KSE-től.

A Diósdi TC második, a Tárnok KSK harmadik, az Érdi VSE az ötödik, a Dunafüred-Százhalombatta a hetedik, a Sóskút SKE tizenegyedik a tizenhárom csapatos megyei harmadosztályban.

Pest Megyei harmadosztály, délnyugati csoport, 2. forduló:

Szigetszentmárton SE–Érdi VSE 4–1

Diósdi TC–Kiskunlacháza SE 4–2

Dunaharaszti MTK II–Tárnok KSK 1–3

Dunafüred-Százhalombatta–Szigetbecse SE 5–0

Sóskút SKE–Délegyháza KSE 1–5

Címkék