Négy érem az Összetartozás Kupáról

Három arany- és egy ezüstérmet hozott az Érdi Spartacus az V. Összetartozás Nemzetközi Cellspan Kupáról, melyet Balkányban rendeztek.

Hasonló tartalmaink:

A balkányi Városi Sportcsarnokban rendezték az V. Összetartozás Nemzetközi Cellspan Kupát, ahol a magyar utánpótláskorú birkózók mellett horvát, olasz, ukrán, román, szlovák és moldáv sportolók mérték össze erejüket. A magas színvonalon rendezett versenyen a házigazdák kitűnő ellátásban részesítették a közel 300 fős mezőnyt. Az érdi birkózók három arany-, egy ezüstérem és egy ötödik, pontszerző hely boldog tulajdonosaként tértek haza. A spartacusos sportolók közül Sipos Boglárka (52 kg), Mezei Dominik (69 kg) és Végh Artúr (85 kg) szerzett aranyérmet, Sipos Alex (50 kg) a döntőben maradt alul, s lett ezüstérmes, míg Mezei Patrik (69 kg) ötödik helyen zárt.

Az érdi birkózók idén is Dunavecsén tartották edzőtáborukat, ahol a családi sportnapon ulti, römi és foci versenyt rendeztek. Ultiban idősebb Sárosi János büszkélkedhetett az első hellyel megelőzve idősebb Tar Mihályt, ám a csapat elnöke így is nyert, méghozzá a Tamaska Attiláné által – férje emlékére – felajánlott „Tamaska” Kupát. A harmadik helyen Metzl János végzett.

A römiseknél Királyné Gogolák Ibolya végzett az élen, megelőzve Tar Mihálynét és Siposné Hanzel Mónikát.

Labdarúgásban „Ricsi csapata” lett a győztes, megelőzve Artúrékat, Jociékat és Samuékat.

Címkék