Kampányolnak a Kósban a jelöltek

Megkezdték a kampányt az Ifjúsági Önkormányzat új jelöltjei a Kós Károly Szakképző Iskolában. A kampány keretében a jelöltek bemutatkoznak társaiknak, valamint beszámolnak a jövőre vonatkozó terveikről is.

Hasonló tartalmaink:

A Kós Károly iskola is élt a lehetőséggel és nemcsak diákpolgármester, hanem képviselő-jelölteket is indítanak a szeptember 30-ai ifjúsági önkormányzati választáson. A csapat szerdán délután mutatkozott be a saját intézményében.

Urbán Jonatán diákpolgármester-jelölt a terveikkel kapcsolatban elmondta, hogy valamennyi érdi iskolában, ahol eddig nem történt meg, szeretnék felújítani a vizesblokkokat. Szeretnének sítáborokat kezdeményezi, valamint sport és kulturális rendezvényeket szerveznének az érdi iskolák között.

Urbán Jonatán a terveikkel kapcsolatban hozzátette, hogy drámaszakkör elindítását is terveznék, amennyiben a csapata képviselethez jutna az Érdi Ifjúsági Önkormányzatban.

Így választanak a diákok
Egyedülálló jogkört és érdekképviseletet biztosít az érdi diákoknak a szeptember 30-án megalakuló ifjúsági önkormányzat. A szavazás két listán történik, az egyiken a diákpolgármester-jelöltekre, a másikon a diákképviselő-jelöltekre lehet majd szavazni. Az előbbiek közül értelemszerűen a legtöbb szavazatot kapó jelölt nyer, s egy évig, a következő választásig töltheti be a tisztséget. A második legtöbb szavazatot elnyerő jelölt diák-alpolgármester lesz, a képviselőjelöltek közül pedig az első öt lehet tagja az ifjúsági önkormányzatnak.

Címkék