Tíz érem a Nemzetközi Tenkes Kupán

Augusztus óta edzenek és készülnek az érdi és diósdi dzsúdósok az őszi versenyidőszakra. A fiatalok idén is részt vettek a hagyományos bajai nemzetközi edzőtáborban és már túl vannak első felkészülési versenyükön is. A Siklóson megrendezett Nemzetközi Tenkes Kupán 10 fiatal képviselte az érdi és diósdi színeket.

Hasonló tartalmaink:

Júliusra egyéni edzéstervet kaptak a sportolók – mondta el Csetnek Béla az Érdi Judo Klub és a Diósdi DSE vezetőedzője -, így nem pihentek egész nyáron, hanem önállóan végeztek különböző kondicionáló feladatokat, futást és erősítést. A gyerekek végre is hajtották a feladatokat, mert ez meg is látszott az augusztus eleji felméréseken – tette hozzá a  vezetőedző.

Augusztus elejétől pedig már folyamatosan edzenek a diákok, részt vettek a Bajai Nemzetközi Edzőtáborban is, ahol ötszáz másik diákkal készültek az őszi versenyidőszakra.

A Siklóson megrendezett Nemzetközi Tenkes Kupán 10 fiatal képviselte az érdi és diósdi színeket, és több mint tíz érmet szereztek.

Várják az újonnan jelentkező, dzsúdózni vágyó diákokat. Az edzések Diósdon az Általános Iskolában, Érden a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában és a Gárdonyi Géza Általános Iskolában zajlanak.

Címkék