Kezdődik az új szezon

Az NB I legutóbbi négy kiírásában egyaránt bronzérmet szerző ÉRD női kézilabda csapata két éve a magyar kupában bronz-, idén pedig ezüstéremig jutott. Tekauer Norbert, a csapat első embere volt az Érd FM 101.3 Aréna sportmagazinjának a vendége.

Hasonló tartalmaink:

  • Felvetődik a kérdés, hogy a Győr és a Fradi mögött még mekkora az űr, hiszen úgy tűnik, az ÉRD egyre jobban áthidalja ezt a szakadékot. Többek között erre is választ ad az Érd FM 101.3 Aréna című sportmagazinjában Tekauer Norbert, klubelnök.
  • Jó, vagy rossz-e a rájátszás nélküli bajnokság? Az NB I-es klubok nagy része tavaly 28 bajnoki mérkőzést játszott, idén ez kettővel kevesebb, pontosabban csak eggyel, hiszen minden gárda pályára lép Balatonbogláron a juniorválogatott ellen, de ez nem számít bele a pontozásba. Viszont a rájátszás nélküli lebonyolítás hátránya, hogy sokkal kevesebb kiélezett mérkőzést láthat a szurkoló.
  • 170 utánpótlás játékost és a felnőtt csapatot nem könnyű kiszolgálni, hiszen egy ekkora méretű utánpótlásnevelő műhelyhez kevés az ÉRD Aréna pályája és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnoka, ezért a legfrissebb terv, hogy az ÉRD Aréna körüli területre egy új csarnokot épít a klub.
  • Tíz éve egy hatalmas álom volt, ma már valóság lett, s ezt meglovagolva már új álmokat kerget az ÉRD női kézilabda csapata. Szabó Edina együttese hetedik élvonalbeli szezonját kezdi meg, s ebből egyszer negyedik, négyszer harmadik lett, szóval bátran lehetnek még merészebb álmaik.

 

Az ÉRD szeptember 17-én, szombaton 18 órakor a Siófok KC otthonában kezdi meg szereplését a női kézilabda NB I 2016/2017-es kiírásában, első hazai mérkőzését szeptember 24-én, szombaton játssza a csapat, amikor az Ipress Center Vác együttesét látják vendégül Janurik Kingáék.

Címkék