Bemutatkozik a Vörösmarty Mihály Gimnázium csapata

Szeptember 30-án újra diákpolgármestert és diákképviselőket választanak az érdi középiskolások. A kampányban a helyi médiumokat is használhatják a fiatalok. Az ÉRDMOST-on történő megjelenést a jelöltek jelenlétében megtartott sorsolás útján döntöttük el. Ennek tükrében első helyen a VMG csapata mutatkozik be. 

Hasonló tartalmaink:

 

 

Fodor EnikőFodor Enikő- Diákpolgármester-jelölt
Idén 2. éve tanulok Érden. Határozott személyiség vagyok, kiállok a céljaimért, így alkalmasnak érzem magam arra, hogy az érdi diákok iskolai életét jobbá tegyem. A 3 legfontosabb programom a szalagavató támogatás, az ingyen wifi és a kirándulások. Szavazz ránk szeptember 30-án, hisz Érd számít rád!

balazs_bence_joBalázs Bence- Diákképviselő-jelölt
Érden lakom és már két éve boldogítom a kémia tagozatot. Négy éve robbantom a színpadot tánctudásommal. Fergeteges bulikat szervezek az Érdligeti Általános Iskolában. Szeretném az érdi diákok érdekeit képviselni, továbbá stúdiófejlesztést, lan-partyt, free wifit szeretnék vinni minden középiskolába.

Borgula RamónaBorgula Ramóna- Diákképviselő-jelölt
Százhalombattán élek születésem óta. 1 éve kezdtem el a VMG biológia tagozatán tanulni. Célom, hogy az érdi kulturális tevékenységeket fellendítsem, ezen belül a kézügyesség fejlesztésére nagyobb hangsúlyt fektetnék. Valamint szeretném Enikőt nem csak barátként, hanem kollégaként is támogatni.

Pató Patrícia JohannaPató Patrícia Johanna- Diákképviselő-jelölt
Érdi lakos vagyok, 11-es történelem tagozatos. Imádok utazni, London és Velence tetszettek a legjobban. Részt veszek a DÖK életében, szeretek szervezni. Tavaly is indultam, most pedig újra megpróbálom. A későbbiekben hasonlóval szeretnék foglalkozni és ez egy jó tapasztalatszerzés lenne számomra.

Simon ZsuzsannaSimon Zsuzsanna- Diákképviselő-jelölt
Idén már 6. éve járok az VMG-be. Hobbim a jazz tánc és a balett,ezenkívül imádok énekelni. Szerintem figyelmet kellene fordítani az iskola utáni szabadidős tevékenységek biztosítására,hogy a diákoknak lehetőségük legyen együtt tölteni a délutánjukat,hiszen a közösség fontos része az iskolának.

sroka_timea_joSróka Tímea- Diákképviselő-jelölt
Diósdon lakom, 2015 óta tanulok a gimnáziumban. Érdekelnek az idegen nyelvek, imádok utazni és tapasztalatokat szerezni. Képviselőként különösen ügyelnék a diákjogok érvényesülésére, az iskolák közti rivalizálások csökkenésére, és a tanulók észrevételeire, hiszen mi ezt érTEd tesszük.

 

 

Címkék