Egy érdi férfi lett az év buszvezetője

A BKK ügyfeleinek döntése alapján a 20 éve járművezetőként szolgáló Harkai Józsefnét, Juditot és a színészként is dolgozó érdi Garamszegi Gábort választották a legjobb trolibusz-, illetve autóbuszvezetőnek idén.

Hasonló tartalmaink:

A BKK idén első alkalommal hirdette meg az Év sofőrje versenyt. Bárki nevezhetett két kategóriában (autó- és trolibusz), aki 2015. január elseje óta nem okozott saját hibás balesetet vagy járműsérülést, nem érkezett megalapozott utaspanasz a munkájára, valamint mindig a megadott határidőben és pontosan számolt el az eladott menetjegyekkel.

A döntőbe az előző forduló 33 jelöltje közül 6 autóbusz- és 2 trolivezető jutott. Rájuk a Facebookon és a BKK honlapján lehetett szavazni, múlt hét szerdáig. Az eredményhirdetést pedig ma tartották a cég székházában: a buszos kategóriát Garamszegi Gábor, a trolisat Harkai Józsefné nyerte.

Ebben szerinte komoly szerepe volt a bő másfél évtizedes színházi, illetve szinkronszínészi múltja révén szerzett ismertségnek. Ő a magyar hangja Dennis Hoppernek, valamint a Trónok Harca óriásának, Hodornak. Bár utóbbi szerepben mindössze a nevét kell ismételgetnie, úgy gondolja, ennek köszönheti a legtöbb szavazatot.

Garamszegi Gábor kisfilmje ide kattintva látható.

 

 

 

 

Címkék