Mozgalmas hét után és előtt
Mozgalmas hét után és előtt

Nem csak a felnőtt kézilabda-szezon, hanem az utánpótlás-bajnokságok is javában zajlanak. Az ÉRD korosztályos gárdái négy győzelem mellett egy döntetlennel és három vereséggel zárták a hetet.

Hasonló tartalmaink:

Mint beszámoltunk róla, a felnőtt csapat magabiztosan, 27–20-ra győzte le az Ipress Center Vácot, s ugyanígy tett a junior gárda is, míg az ifjúságiak kiélezett meccsen kaptak ki.

A Kiemelt Serdülő Bajnokságban (KSB) az ÉRD 30–15-re kapott ki a Csepel DSE-től a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

Az Országos Serdülő Bajnokságban (OSB) érdekelt ÉRD II viszont a szünetben szerzett hatgólos (11–5) előnyét még növelni is tudta, 17–10-re győzte le a Gárdony-Pázmándi NKSE-t.

A Pest megyei juniorbajnokságban érdekelt együttes a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban szenvedett 38–26-os vereséget a Madách DSE-től. Ez az a korosztály egyébként, amelyet augusztusban indított el a klub, hogy amatőr játékosokat is szerepeltessen.

A budapesti felnőtt bajnokságban az ÉRD II 10–10-es félidő után 22–22-es döntetlent játszott a XVI. kerületi KMSE-vel.

Az U11-es bajnokságban, a Kovács László régió C-csoportjában az ÉRD nagyarányú győzelmet könyvelhetett el, miután a Százhalombattai VUK SE-t 29–7-re győzte le, továbbá a Szentendrei NKE nem jelent meg, ezért ezt a találkozót 10–0-s különbséggel kapták meg az érdiek.

A felnőtt csapat a héten kétszer is pályára lép. Szabó Edináék már kedden elutaznak Nyíregyházára, a szerdán 18 órakor kezdődő Kisvárda KC elleni mérkőzésre, míg október elsején, szombaton 16 órától az FTC-Rail Cargo Hungaria vendégeskedik az ÉRD Arénában.

A Százhalombattai KE férfi felnőtt kézilabda csapata az NB I/B nyugati csoportjában idegenben 29–28-ra győzte le a Telekom Veszprém U23-as gárdáját. Az SZKE két győzelemmel és egy vereséggel hatodik a tabellán.

A Pest megyei 1. osztály A-csoportjában érdekelt Százhalombattai TC viszont nagy pofonba szaladt bele a harmadik fordulóban, miután a Domony KSE már a szünetben tizennégy góllal vezetett, végül 41–19-re nyert.

A Pest megyei élvonal B-csoportjában a Százhalombattai DKSK 25–25-ös döntetlent játszott a Budai Farkasokkal.

Címkék