MUSTRA – érdi fiatal alkotók kiállítása

Érdi fiatal alkotók jelentkezését várja a Szepes Gyula Művelődési Központ, akik hivatásból vagy hobbiból festenek, rajzolnak és alkotásaikkal szívesen részt vennének, bemutatkoznának egy közös kiállításon.

Hasonló tartalmaink:

Lukács Orsolya, a Szepes Gyula Művelődési központ igazgatóhelyettese elmondta, hogy még várják az előzetes jelentkezéseket, az alkotásokat 2016. október 6-án és 7-én kell leadni. A kiállítás megnyitója november 4-én lesz.

A jelentkezés feltételei: 18–35 éves kor, maximum három keretezett festmény, grafika illetve kizárólag falra kihelyezhető alkotás.

A művek mellé rövid önéletrajzot is kérnek mellékelni.

A részvételi szándékot Lukács Orsolyánál, a lukacs.orsolya@szepesmk.hu email címen, vagy a 23/365-490/102-es melléken lehet jelezni.

A művek beadásának időpontja: 2016. október 6-án és 7-én (csütörtökön, pénteken) 8–18 óráig a Szepes Gyula Művelődési Központban.

A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri értékeli és az általuk javasolt munkákból a Szepes Gyula Művelődési Központ kamaratermében kiállítást rendeznek, melynek megnyitója 2016. november 4-én, pénteken 18 órakor kezdődik.

mustra

Címkék