Értékelt a baloldal

A baloldali ellenzéki pártok helyi képviselői rendkívüli sajtótájékoztatót tartottak délelőtt a Polgárok Házában. A tájékoztató témája a vasárnapi népszavazás eredményének értékelése volt.

Hasonló tartalmaink:

Hétfőn sajtótájékoztatón reagáltak a baloldali pártok a referendum eredményére. Gregus László, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke a népszavazás kapcsán úgy fogalmazott: győztünk nem kicsit nagyon.

Csornai Károly az Együtt helyi szervezetének az elnöke lemondásra szólította fel T. Mészáros András polgármestert, mert a népszavazási kampányban a kormány álláspontját képviselte. Ezek után Szűcs Gábor az MSZP helyi elnöke beszélt arról, hogy a jövőben a baloldali pártok szorosan együtt fognak működni, hogy a következő választásokon nyerni tudjanak.

- Érden magasabb volt a részvétel a vasárnapi népszavazáson, mint a legutóbbi önkormányzati választáson, és a szavazásra feltett kérdésben a polgármester álláspontjával kétszer annyian értettek egyet, mint ahány szavazatot 2014-ben kapott – reagált a baloldali politikusok sajtótájékoztatójára Arató Zsolt, a Polgármesteri Hivatal sajtófőnöke, aki a polgármester lemondását követelő nyilatkozattal kapcsolatban hozzátette: T. Mészáros András egyetért 20278 érdi véleményével, aki mind azt mondta: nem.

Címkék