3 > 35

A három pont többet jelent a harmincöt gólnál. A női kézilabda NB I góllövőlistáját négy meccs után jelenleg a korábbi érdi irányító Pálos-Bognár Barbara vezeti, egy találattal megelőzve az ÉRD szerb jobbszélsőjét, Katarina Krpezs-Slezákot.

Hasonló tartalmaink:

Pálos-Bognár Barbara Érdről a dán Viborg HK-hoz távozott, ám onnan egy szezon után tért vissza, s jelenleg a Mihály Attila vezette Budaörs kulcsembere. Az irányító – mint az természetes – egyéni érdekeit a csapat mögé helyezi, s szerinte az együttes által szerzett három pont sokkal többet ér, mint az ő góljai. Igaz, azok nélkül aligha lenne egy győzelme és egy döntetlenje a csapatnak.

„A hazai kézilabda közegből kiszakadni egy évre, úgy gondolom nem olyan drasztikus dolog. Jól ismerem a környezetet és a lányokat, így nem volt nehéz visszaállni. Persze vannak apróságok, amik hiányoznak kintről, de összességében nagyon jó újra itthon lenni. Kitűnően érzem magam Budaörsön, főleg mióta megszereztük az első bajnoki pontjainkat is. Egyelőre még ismerkedem a klubbal, de annyit már most bizton állíthatok, hogy egy nagyon családias, szakmailag professzionális közeg, ahol kiemelt hangsúlyt fordítanak az utánpótlás nevelésre. Nagyon nem szeretnék már ugrálni, jó lenne, ha itt fejezhetném be a pályafutásomat, de ez remélem, még messze van, erővel és mentálisan is jól bírom.” – idézi az irányítót a csapat hivatalos oldala.

Pálos-Bognár Barbara kitért a gárda terveire is, miszerint minden meccsen maximálisan odateszik magukat és ha hozzák a kötelező meccseket, akkor el is érik céljaikat. „Sokkal fontosabb a három pont, mint az én harmincöt gólom. Mindig csapatban gondolkozom, bármennyire is furcsán hangzik, ugyanolyan boldog vagyok, ha nem találok egyszer sem kapuba, de győztesen hagyjuk el a pályát.”

Címkék