Balkezes átlövő érkezett

A szezon közben erősítette meg keretét Mihály Attila, a Budaörs kézilabda csapatának vezetőedzője. A klub hivatalos oldalán megjelent közlemény szerint az elmúlt szezonban a Siófok KC felnőtt és junior csapatát erősítő balkezes átlövő, Maláti Dóra 1+2 évre kötelezte el magát Budaörsre.

Hasonló tartalmaink:

Maláti Dóra a Tolnai KC-ben kezdte pályafutását tíz évesen, majd innen a Győri Audi ETO KC utánpótlása felé vette az irányt, ám az elmúlt szezonban a Balaton-parti Siófok KC junior, illetve felnőtt csapatában játszott. Az NB I-ben 28 mérkőzésen tíz gólt szerzett, az NB II-ben (harmadosztály) kilenc meccsen 56-szor, az NB I-es junior bajnokságban 27 meccsen 149-szer volt eredményes.

„Nagyon örülök neki, hogy létrejött a megállapodás. A tavalyi szezon végén már megkeresett a Budaörs, de akkor akadályba ütközött az ide igazolásom. Túl vagyok az első budaörsi edzéseken, szuperek az első benyomásaim. Nagyon kedvesen fogadtak a lányok, minden segítséget megkapok a gyors beilleszkedéshez. Keményen fogok dolgozni azért, hogy a legjobb tudásommal segítsem a csapatot és a klubot a céljai megvalósításában. Alig várom, hogy bizonyíthassak az élvonalban“ – mondta a húszéves jobbátlövő a budaorsikezilabda.hu-nak .

Maláti Dóra a 96-os mezben játszik, s először az október 15-i, Dunaújvárosi KKA elleni idegenbeli mérkőzésen vetheti be Mihály Attila.

Címkék