Csiribiri Tárnokon

Csiribiri sarok kisgyermekes anyukáknak, Tárnokon. Január óta hetente, szerdánként várják az érdeklődő szülőket és a piciket 3 éves korig.

Hasonló tartalmaink:

Azért a három éves kor alattiakat célozzák meg, mert ők általában kimaradnak a szervezett foglalkozásokból – mondta el az Érd FM-nek a szervező tárnoki Család- és Gyermekjóléti Szolgálat szakmai vezetője. Van ugyan baba-mama klub és ringató foglalkozás is a településen, de a Csiribiri sarok egy komplexebb programot biztosít szakemberek bevonásával: egy kicsit játszóház, de része a pedagógia és a pszichológiai tanácsadás is – közölte Nagy Imréné.

A szakemberek egyénre szabottan tudnak foglalkozni a gyerekekkel, illetve az anyukákkal a tárnoki Csiribiri sarok foglalkozásain – emelte ki a gyermekjóléti szolgálat szakmai vezetője. A fejlesztő pedagógustól és a pszichológustól is lehet gyakorlati tanácsokat kérni, és akár külön egyeztetett időpontban is lehetőség van konzultációra. Emellett az anyukák gyógytornán is részt vehetnek – tette hozzá Nagy Imréné.

A tárnoki Csiribiri sarok működését önkéntesek is segítik. A foglalkozásokra szerdánként, 9 és 12 óra között várják a babákat és az anyukákat.

Fotó: freeimages.com

Címkék