Útkarbantartási munkálatok Érdligeten

Útkarbantartási munkálatokat végeznek Érdligeten. Az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai jelenleg a murvás utak rendbetételén dolgoznak.

Hasonló tartalmaink:

Kopor Tihamér, a választókerület önkormányzati képviselője kiemelte: a következő nagyobb feladat a vízelvezetési rendszer korszerűsítése, majd az utak szilárd burkolattal való ellátása lesz.

Érdligeten számos utcában van murvás burkolat. Ezeket rendszeresen karban kell tartani, ezért a napokban az ÉKFI munkatársai több helyen is dolgoznak. A munkálatokat korábban végezték volna el, ám az esős időjárás miatt őszre csúszott a rekonstrukció.

Kopor Tihamér elmondta azt is, hogy választókerületében építik meg hamarosan a puffer tározót, amely először a Nagytétény felőli oldalon az úgynevezett Papi földeken valósulhat meg. Érdligeten a Sulák-patak egy szakaszán mély fekvésű ár- és belvíz által érintett terület húzódik. Az önkormányzat szándéka szerint itt egy árvízvédelmi szempontból jelentős tározótér kerül kialakításra, a tározó funkción túl szabadidős és sport funkciók ellátását is betöltheti a tó és körülette kialakított park.

 

Címkék