Meccsdömping

Noha az ÉRD felnőtt női kézilabdacsapata nem lép pályára a bajnokságban, hiszen Párizsban, az Issy ellen játszik vasárnap 17 órától az EHF-Kupa selejtezőjének második körében, az utánpótlásgárdák így is meccsdömpinget tartanak.

Hasonló tartalmaink:

Mivel a válogatott szünet az ÉRD junior és ifjúsági gárdáit is érintette és a felnőttek EHF-Kupában szerepeltek, így Oláhné Balog Tünde junior és Maurer Szandra ifjúsági csapata az elmúlt három hétben csak egy mérkőzést játszott, idegenben a DVSC-TVP korosztályos együttesei ellen, ezért a klub kihasználva a hosszú bajnoki szünetet egy felkészülési tornát szervezett október 22-re, szombatra az ÉRD Arénába.

Mind az ifjúsági, mind a junior korosztály két-két mérkőzést játszik szombaton a Budaörs és a Mosonmagyaróvári KC SE ellen. Az egyébként a látogatók számára ingyenes torna szombaton délelőtt 9.30-kor kezdődik az ÉRD–Budaörs junior mérkőzéssel, majd 10.40-től ezen két csapat ifjúsági egységei lépnek pályára.

11.50-től és 13 órától a Budaörs és a Mosonmagyaróvár junior illetve ifi csapatai játszanak egymás ellen, ezt követően 14.10-től és 15.20-tól ÉRD–Mosonmagyaróvár ifi és junior találkozókat tartanak.

A mérkőzésekre a belépés ingyenes.

2016. október 22., szombat
09.30 ÉRD junior–Budaörs junior
10.40 Budaörs ifi–ÉRD ifi
11.50 Budaörs junior–Mosonmagyaróvár junior
13.00 Mosonmagyaróvár ifi–Budaörs ifi
14.10 ÉRD junior–Mosonmagyaróvár junior
15.20 ÉRD ifi–Mosonmagyaróvár ifi

Címkék