Ismét remekeltek a deltások

Az október közepei Budapest-bajnoksághoz hasonlóan az elmúlt hétvégén is jól szerepeltek a mini korosztályú érdi röplabdázók. A Delta RSE csapatai éremmel zárták a Kőrösi-kupát.

Hasonló tartalmaink:

Második helyen végzett a Delta Röplabda SE „B” jelű csapata a vasárnapi, Dunakeszi felkészülési tornán. A Gödi SE által szervezett Kőrösi-kupán körmérkőzéses rendszerben dőlt el a végső helyezések sorsa. Elsőként a hazaiakat 2:1 arányban múlta felül a Delta, majd az MTK-t 2:0-ra sikerült legyőznie. A harmadik találkozó igazi presztízscsata volt a Vasas ellen, mivel legutóbb legyőzték a deltások a fővárosiakat. Ezúttal sikerült a visszavágás, egy helyenként kifejezetten izgalmas mérkőzésen győzött a Vasas 2:1-re. A negyedik összecsapáson – amely egyhuzamban a negyedik(!) mérkőzése is volt egyben az érdi klubnak – megint nyertek a tigrisek: a Kertvárost múlták felül 2:0-ra. A három győzelemnek és egy vereségnek köszönhetően lett ezüstérmes Dömötör-Mátrai Beáta alakulata.

2016.10.23 381

A Delta „A” jelű gárdája a nap másik felében volt érdekelt a Kőrösi-kupán. A lányok csoportelsők lettek, miután a hazaiak és a Dunakanyar ellen is nyertek 2:1 arányban. A keresztjátékban azonban a másik csoport második helyezettjétől, az MTK-tól 2:0-s vereséget szenvedtek és a kisdöntőben folytathatták a szereplést. A bronzmérkőzésen a házigazda Gödi SE nem tudta megakadályozni az érdi éremszerzést: a Delta 2:0-ra nyert, újabb örömet szerezve az érdi röplabdabarátoknak.

„A mezőnymunkánkkal szerencsére nincs problémánk, jól működik. A támadójátékunkat viszont sokkal magabiztosabbá és ez által eredményesebbé kell tennünk a folytatásban.” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta vezetőedző a tornát követően.

A Delta Röplabda Sportegyesület november 12-én Érden rendez országos mini bajnoki fordulót.

Címkék