Távozott a Budaörs edzője

Egy nappal az Érdi VSE elleni Magyar Kupa mérkőzés előtt távozott posztjáról a másodosztályban szereplő Budaörs vezetőedzője, Miskei Attila.

Hasonló tartalmaink:

A tavalyi szezonban a harmadosztályból a második ligában feljutó Budaörs az előző idényt ígéretesen kezdte, hiszen sokáig az élmezőnyben tanyázott, végül újoncként a nyolcadik helyen zárt. Az idei bajnokságban azonban nem áll jól a csapat, miután elmúlt hat meccséből csak egyet tudott megnyerni – azt mondjuk, az akkori éllovas Nyíregyháza Spartacus ellen 1–0-ra –, de a többi öt találkozón tizennégy kapott gól mellett egyet sem lőtt és ötször kapott ki. Hétvégén, a Ceglédi VSE ellen hatpontos meccsen lépett pályára a gárda, hiszen a forduló előtt a 17. helyen állt a Budaörs, míg a Cegléd a 18. volt, de utóbbi hazai pályáján, Albertirsán 3–0-ra győzött. Ez volt Miskei Attila utolsó mérkőzése a Budaörs kispadján.

A csapat hivatalos honlapja azt írja, hogy a klub és a vezetőedző közös megegyezéssel távozik az együttestől. „Szeretném megköszönni az itt eltöltött időszakot elsősorban a játékosoknak, a segítőimnek, a vezetőknek és nem utolsó sorban a Budaörsi szurkolóknak.” – idézi a klubhonlap a távozó szakembert.

Arról viszont nem ír a bsc1924.com, hogy a szerdán, 13.30-kor az Érdi VSE elleni idegenbeli, Magyar Kupa találkozón ki irányítja az együttest.

Fotó: Budaörsi SC facebook

Címkék