Kicsi Óriások Érdről

Érdi fiatalember nyerte meg az egyik kereskedelmi televízió által szervezett, Kicsi Óriások című országos tehetségkutató műsort, amelyben egy érdi diáklány is szerepelt.

Hasonló tartalmaink:

A tehetségkutató műsorba tánctanára nevezte be a tizenhárom éves Tóth Richárdot. A nézők hét héten keresztül izgulhattak Ricsiért, akinek a tévében sugárzott fordulókat megelőzően több válogatón, valamint egy nyári táborban is helyt kellett állnia.

– Mivel ezt a tehetségkutatót diákoknak rendezték, nyáron voltak a próbák és a forgatás is. Az egész nyári szünet a műsor jegyében telt, de Ricsi ezt egyáltalán nem bánta: a két és fél hónapos, minden hétköznap reggeltől estig tartó tábor hatalmas élmény volt számára – mondta lapunknak Tóthné Ruman Emese, Ricsi édesanyja. (A nyertessel nem tudtunk beszélni, mivel ő épp a HIP-HOP világbajnokságra készült teljes gőzzel.)

Amikor nem a fővárosi Appril SECRET Section tánciskolában tanul, Tóth Richárd a Kőrösi iskola hetedik osztályába jár, kitűnő tanuló.

– Ricsi nagyon sok területen kiválóan teljesít, nagyon büszkék vagyunk rá. Minden nap bejár a fővárosba edzeni; ha máskor nem jut rá ideje, hát a vonaton tanul, odamenet és hazajövet – mondta édesanyja, aki elárulta azt is: Ricsi nyereményét félreteszik, és majdani képzésére fordítják – a fiatalember ugyanis azt tervezi, hogy az Egyesült Államokban tanul majd tovább.

Nem ő volt az egyetlen érdi diák, aki a tehetségkutatón indult: az akrobatikus rock and roll-t táncoló Korpás Petra Ricsi ellenfele lett a műsorban; tőle a harmadik kör után el kellett búcsúzniuk a nézőknek.

(Ádám Kata – Érdi Újság)

Címkék