Tovább menetelnek

Hiába volt a forduló előtt a tabella hatodik helyén a Budapest Honvéd-MFA II, az éllovas Érdi VSE így is tizenegy pontos előnyben volt a fővárosiakkal szemben, ez a különbség pedig ki is jött az NB III Nyugati csoportjának 13. fordulójában, miután egygólos félidei, hazai előny után 3–1-re nyertek az érdiek.

Hasonló tartalmaink:

Az első félidőben egy hosszú ívelést megnyomott a nagyerejű szél, így ezt kihasználva Tömösvári Bálint talált fejjelt Kertész Ferenc kapujába. Aztán a fordulás után az 53. percben egy szöglet utáni kavarodásból Bozsoki Imre tuszkolta be a labdát a gólvonalon túlra. Az egyenlítést követően az egyébként is domináló érdiek helyzetkihasználása nagyban feljavult és a sérüléséből visszatérő Csizmadia Zoltán a 80. percben már a vezetést szerezte meg Limperger Zsolt csapatának. A végeredményt Melczer Vilmos állította be a 93. percben. Az érdiek megérdemelten nyertek idegenben 3–1-re és szerezték meg a három pontot.

NB III, Nyugati csoport, 13. forduló

Budapest Honvéd-MFA II–Érdi VSE 1–3 (1–0)
Bp. Honvéd-MFA II: Horváth András – Fehér, Palmes, Göblyös, Máté – Márton, Lukács (Bíró Á., 68.), Tóth Barna, Tóth H. (Hegedűs, 81.) – Bíró T., Tömösvári (Kovács Dániel, 75.).
Vezetőedző: Gálhidi György
Érdi VSE: Kertész – Ország, Bozsoki, Ebedli, Németh G. V. – Pallagi, Kónya (Csizmadia, a szünetben), Melczer – Tárkányi (Pintér N., 75.), Balázsovics, Kelemen (Palásthy, 63.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gólszerzők: Tömösvári (20.), ill. Bozsoki (53.), Csizmadia (80.), Melczer (93.)

Címkék