Nem fogunk unatkozni

Temérdek sportprogrammal kedveskedik nekünk a hétvége. A százhalombattai rövidpályás felnőtt úszó országos bajnokság és az érdi női ökölvívó országos bajnokság záró napját is szombaton rendezik, akkor, amikor az ÉRD Arénában négy vízilabda-mérkőzést rendeznek, a hétvégén pedig temérdek kézilabda és focimeccset is láthatunk.

Hasonló tartalmaink:

A november 5-6-i hétvége nem szűkölködik eseményekben, huszonhárom labdarúgó-, tizenöt kézilabda, négy vízilabda-mérkőzés mellett szombaton zárul a százhalombattai rövidpályás felnőtt úszó országos bajnokság és az érdi női ökölvívó országos bajnokság, de lesznek röplabdamérkőzések is.

A térség labdarúgócsapatai huszonhárom mérkőzést játszanak, míg a kéziseknél szombaton ugyan csak egy meccs lesz, de vasárnap reggeltől estig küzdenek majd a csapatok.

Emellett a Delta RSE Érd röplabdázói sem tartanak őszi szünetet, a miniknél a fiúk és a lányok is szombaton Dunabogdányban vesznek részt a Budapest Bajnokság soros fordulóján, míg a gyermek korosztály Egerben lép pályára az országos bajnokságban (OGYB).

Az NB I-es Budaörsi DSE az élvonal harmadik fordulójában újabb hazai mérkőzésre készül. Szél Márta lányai két vereséggel a hátuk mögött fogadják a három meccs után pont nélkül álló 1. MCM Diamant Kaposvár együttesét a budaörsi Ilyés Gyula Gimnázium tornatermében 17 órától.

A vízilabdázóknál az ÉRD Aréna ad otthont a Markovits Kálmán Gyermekbajnokság 2004-es korosztályának, ahol a B csoport negyedik fordulója következik, s 10 órától a Bókay-KSI a KSI SE II-vel, 11-től a Budafóka XXII. kerület a székesfehérvári pólósokkal, déltől pedig az AVUS a HUVK SE-vel csap össze. 13 órától pedig a Bókay-KSI a Fehérvár ellen száll vízbe.

Ami a Budapesti Honvéd-ÉRD csapatait illeti, a 2002-es együttes a Szívós István nevét viselő bajnokságban szombaton 17 órakor játszik a Vidám Vízilovak VSC-vel, míg a bébi csapat, a 2007-es vagy annál fiatalabb születésűek gárdája vasárnap 16 órától a Tüzér utcai uszodában mérkőzik meg a KSI SE-vel a harmadik fordulóban.

Címkék