Az Ajka „újra legyőzte” a Diósdot

Kedden délután pótolták az NB III Nyugati csoportjának tizedik fordulójában a 75. percben félbeszakadt FC Ajka–Diósd mérkőzést, amely október 8-án 2–0-s hazai vezetésnél szakadt félbe. Az újrajátszott meccsen a Diósd 3–0-ra kapott ki.

Hasonló tartalmaink:

A tizedik fordulóban, október 8-án rendezett FC Ajka–Diósd összecsapáson 2–0-s hazai vezetésnél a 75. percben a játékvezető, Kovács Gábor Péter félbeszakította a találkozót, mivel a hazai térfélen elment a világítás, és ugyan úgy tűnt, hogy lejátsszák a teljes mérkőzést a felek, de negyed órával a vége előtt a játékvezető beszüntette a meccset.

A november 8-án, azaz napra pontosan egy hónappal később pótolt mérkőzésen a hazaiak rohamoztak, melynek eredményeként a 17. percben Tölgyesi Viktor értékesítette Csemer Gyula beadását. A folytatásban is sokkal több helyzetet dolgozott ki az Ajka, amely nem hagyta kibontakozni Nahóczky Attila együttesét, de a helyzeteket eleinte nem sikerült gólra váltani. De csak eleinte, merthogy a 60. percben Lőrinczy Attila remek passzát váltotta gólra az „eredeti” meccsen is betaláló Kovács Gábor. A kétgólos előny tudatában némileg visszavett a tempóból az Ajka, de diósdi szépítés helyett a 88. percben Hanzl Máté is betalált hazai oldalon, így a Diósd 3–0-s vereséget szenvedett.

NB III, Nyugati csoport, 10. fordulóból félbeszakadt mérkőzés újrajátszott találkozója
FC Ajka–Diósd 3–0 (1–0)
Gólszerzők: Tölgyesi (17.), Kovács Gábor (60.), Hanzl (88.)

Fotó: freeimages.com

Címkék