Plüssmacit a pályára! Plüssmacit a mentőautókba!

Ismét, immár sokadik alkalommal fog össze az ÉRD női kézilabdacsapatának szurkolói tábora, az Orange Dragons Szurkolói Club, amely ezúttal az ÉRD–Budaörs női kézilabda NB I-es mérkőzésre vár plüssállatokat, ezzel segítve a mentőket és a beteg gyerekeket.

Hasonló tartalmaink:

A november 15-i (18 óra), ÉRD–Budaörs NB I-es mérkőzésen gyűjtik a plüssállatokat a pályára, hogy ezzel támogassák a beteg gyermekeket. Erre azért van szükség, mert a kisgyermekek sokszor ragaszkodnak valamilyen szorongatni/ölelgetnivaló tárgyhoz (rongyhoz, plüssállathoz, stb.) és a beteg gyerekek a mentőautókban kapnak is egy-egy ilyet, amelyet később haza is vihetnek, de mivel hazaviszik, a plüssállatok létszáma folyamatosan csökken, de ebből kevés van, hiszen nem mentőautónként, hanem beteg, vagy balesetet szenvedő gyermekek esetén kell számolni egy-egy plüssállattal.

Ebből az alkalomból lehet a pályára dobálni a plüssöket a találkozó után, amelyeket majd összegyűjtenek és eljuttatnak a megfelelő helyre. Fontos, hogy a plüssállatok tiszták és jó állapotúak legyenek.

A sporttörténelemben már többször előfordult hasonló akció, mint néhány évvel ezelőtt a Magyarország–Spanyolország férfi jégkorong-válogatott mérkőzésen.

Címkék