Gőzmozdony a terepasztalon

Vasútmodell kiállítást tartottak a hétvégén a Szepes Gyula Művelődési Központban. A 424-es Vasút Modellező Klub közreműködésének köszönhetően látványos terepasztalokkal töltötték meg az előteret. A kiállításon az egyszerű érdeklődésen túl, szakmai tapasztalatcserére és vásárlásra is volt lehetőség.

Hasonló tartalmaink:

A 424-es vasútmodellező klub 2001-ben alakult, jelenleg húsz taggal működik. Számos kiállításon vannak túl, ahol a hosszú évek alatt a kézzel épített terepasztalokat valamint vasútmodelleket mutatják be a közönségnek.

A Szepes Gyula Művelődési Központban is sokan voltak az érdeklődők a hétvégén, ugyanis ez a világ még azokat is érdekli, akik nem kifejezett rajongói a modellezésnek és a vasútnak. Bár a művelődési központ előtere nagy, a kiállítók így sem tudták bemutatni a teljes gyűjteményt, így csak a legkülönlegesebb terepasztalokat hozták el magukkal Érdre.

Gyereknek és felnőttnek egyaránt lenyűgöző látvány a terepasztal, a modellezésben mindenki megtalálja a maga szórakozását – mondta el Kovács Endre, a 424 VMK tagja.

A kiállított terepasztalokon a legkülönfélébb vonatokat lehetett megtekinteni, melyek közül az egyik leglátványosabb a gőzmozdony volt.

Címkék