Nem tudták megállítani az ETO-t

Igazi rangadó – így lehetett volna beharangozni a budaörsi Aramis Futsal SE–Rába ETO férfi futsal NB I-es mérkőzést, de nem alakult így, hiszen a hazaiak hatgólos vereséget szenvedtek.

Hasonló tartalmaink:

Finoman fogalmazva sem indult jól a találkozó budaörsi szempontból, hiszen az Aramis már 77 másodperc után hátrányba került, amikor a Rába-parti csapat létszámfölényt alakított ki a hazai kapu előtt és ezt kihasználva Jaison talált be.

A folytatás sem alakult túl jól, hiszen a negyedik és a nyolcadik percben Alejandro Constantino is bevette Hegedűs Ferenc kapuját: előbb a hosszún maradt üresen és passzolt a kapuba, majd három passzból átjátszották a hazaiakat és gurított el a kapus mellett.

A 3–0-s hátrány ellenére az Aramis volt támadóbb, de a nagy lehetőségek mind az ETO előtt adódtak, a 16. percben pedig tulajdonképpen eldőlt a mérkőzés, amikor egy remek egyéni akció és több sikeres csel után – kisebb kapushibával megspékelve – Leonardo is betalált. Az első húsz perc utolsó gólját azonban a hazaiak szerezték, hiszen Büki Baltazár (aki egyébként az NB III-as, nagypályás VLS Veszprém labdarúgója is) és Bognár Bence remek kényszerítője után utóbbi szépített.

A fordulás után Jaison nyitotta meg a gólok sorát, így ismét négy volt közte, majd Szeghy Szabolcs közelebb hozta az Aramist, de hiába, mert a hajrában még hármat rúgott az ETO és 8–2-re nyert idegenben.

Férfi futsal NB I, 8. forduló
Aramis Futsal SE–Rába ETO 2–8 (1–4)
Gólszerzők: Bognár B. (19.), Szeghy (26.), ill. Jaison (2., 24., 31.), Constantino (5., 8., 30.), Leonardo (16.), Harnisch (27.)

Címkék