Újjáalakuló csapat ellen kezdenek

Második szezonját kezdi meg a futsal NB II Nyugati csoportjában a 5 Stars Érdi VSE, amely a bajnokság nyitómeccsén az újjáalakuló győri együttest, az ETO SZC-t látja vendégül az ÉRD Arénában.

Hasonló tartalmaink:

Júliusban megszűnt a legsikeresebb magyar futsalklub, a győri Rába ETO, miután az együttes nem nevezett az NB I előttünk álló idényére. Azonban a győriek így sem maradtak teremlabdarúgó csapat nélkül, hiszen az NB II Nyugati csoportjában indult el ETO SZC néven egy új klub, amely továbbra is a Rába ETO címerét használja, miután az NB I-ből két év után kieső Bőny ETO SZC Futsal Club néven indul a másodosztályban.

A tavaly az Érdi VSE-vel együttműködési megállapodást kötő 5 Stars SE pedig épp a bajnoki címre és az NB I-be való visszajutásra pályázó Rába-parti együttest fogadja második szezonjának nyitómeccsén az ÉRD Arénában. A 5 Stars-Érdi VSE az előző idényben a tizenkét csapatos NB II tizedik helyén végzett, miután ugyan a bajnokságot ígéretesen kezdte, a rájátszás már nem úgy sikerült az érdieknek, akik a Romhányt és az ELTE-BEAC-ot megelőzve maradtak bent.

A 5 Starsnak több érkezője is volt a nyáron, Romhányból Varga László, Dunaújvárosból Németh Tamás, az Aramistól Vörös Ferenc és Olaj György, a BME-től Perepelica Kirill, az 1988 Déli FC-től H. Zováthi Bendegúz, a portsmouthi egyetemről Erdélyi Bendegúz érkezett, valamin a csapat nélküli Veres László is az érdieknél folytatja, ellenben távozott a Cső-Montage-hoz Zobák Ferenc és a TF-hez Horváth Balázs.

A 5 Stars Érdi VSE hazai mérkőzéseit rendszerint hétfő esténként, 20.30-kor játssza az ÉRD Arénában.

Futsal NB II, Nyugati csoport, 1. forduló
09.03., 20.30: 5 Stars-Érdi VSE–ETO SZC Futsal Club

Címkék