Ígéretesen indítottak

Két helyszínen, Szlovákiában és Balkányban volt jelenése az Érdi Spartacus SC gyermek és diák korcsoportú birkózóinak.

Hasonló tartalmaink:

Szeptember elsején két távoli helyen rendezett nemzetközi versenyen is szőnyegre léptek, a szlovákiai Topolnikyben és a nyírségi Balkányban. A két versenyen közel ötszáz induló volt, köztük osztrák, moldáv, francia, román, olasz, cseh, horvát, szerb, ukrán, szlovák és több magyar egyesület is delegált sportolót.

Szlovákiában a nagyon erős mezőnyben a gyermek korcsoport 23 kilogrammos súlycsoportjában Narancsik Levente a dobogó tetejére állhatott, míg testvére, Bence a diák kettes korcsoportban a 31 kilósoknál a pontszerző, ötödik helyet szerezte meg. A harmadik testvérnek, Madarassy Zoltánnak az 52 kilósoknál és Kovács Dávidnak 62 kilogrammban nem sikerült pontszerző helyen zárnia.

Balkányban a diák korcsoportban Balogh András 63 kilogrammban ezüstérmes, Bákai Ferenc 46 kilóban bronzérmes lett, míg Finta Patrik (50 kg) és Hegedűs-Nagy Bence (58 kg) ötödik helyen végzett.

Ezeknek a versenyeknek az érdi birkózás képviseletén kívül az augusztusi edzőtábor folytatásaként a felkészülés, az erőnlét felmérése, valamint a nemzetközi tapasztalatszerzés volt a céljuk, hiszen rá kell hangolódni a két hét múlva kezdő területi diákolimpiai selejtezőkre.

Eredmények:
Gyermek korcsoport:
Narancsik Levente (23 kg) I.
Diák korcsoport: Narancsik Bence (31) kg V.; Bákai Ferenc (46 kg) III., Finta Patrik (50 kg) V.; Hegedűs Nagy Bence (58 kg) V.; Balogh András (63 kg) II.

Címkék