Nagy hátrányból lett meg az első pont

A férfi futsal NB II Nyugati csoportjának ötödik fordulójában megszerezte első pontját a 5 Stars Érdi VSE, amely az ÉRD Arénában játszott 4–4-es döntetlent az ELTE-BEAC-cal.

Hasonló tartalmaink:

Három vereséggel és egy október 4-re elhalasztott mérkőzéssel a háta mögött kezdte a 2018/2019-es idényt a 5 Stars Érdi VSE NB II-es futsalcsapata, amely az ötödik fordulóban sereghajtóként a két döntetlennel és két vereséggel a nyolcadik helyet elfoglaló ELTE-BEAC-ot fogadta.

A mérkőzés nem indult jól Varga László együttesének, hiszen az egyetemisták az első percben Szini László révén megszerezték a vezetést, majd tíz perccel meg is duplázták előnyüket. Igaz, egy perccel később szépített a házigazda, de a szünetre 3 – 1-es vendég vezetéssel vonultak a csapatok.

A fordulás után ismét bevette az érdi kaput az ELTE, de a 5 Stars nem adta fel, a 33. percben H. Zováthi Bendegúz, a 35.-ben Horváth Tamás, a 37.-ben pedig Pintér Olivér is betalált, így az érdiek 4–4-es döntetlenjükkel megszerezték első pontjukat az új idényben.

Férfi futsal NB II, Nyugati csoport, 5. forduló
5 Stars-Érdi VSE–ELTE BEAC 4–4 (1–3)
Gól:
Varga László (12.), H. Zováthi (33.), Horváth Tamás (35.), Pintér O. (37.), ill. Szini (1.), Árendás (11.), Spáth (16.), Jung (26.)

Címkék