A válogatott is betalált

A 5 Stars Érdi VSE NB II-es futsalcsapatának is megkezdődött az idény a bajnokság Nyugati csoportjában.

Hasonló tartalmaink:

Az ETO FC Győr futsalcsapata bajnokként és Bajnokok Ligája résztvevőként júliusban nem nevezett az NB I-re, végül meg is szűnt teremlabdarúgó-együttesként működni, azonban az élvonaltól búcsúzó és névváltozáson áteső Bőny átvette az alakulat nevét, s az NB II Nyugati csoportjában ETO SZC Futsal Club néven indult el – több korábbi győrivel, valamint válogatott játékosokkal, mint például Harnisch Ákos.

Szóval egy alaposan átalakuló, de bajnoki címre pályázó együttes ellen kezdte meg az évadot a 5 Stars, amely hamar, már a második percben hátrányba került. Ezt követően azonban öt perccel később Rostás Dániel egyenlített, de egy perc múlva már ismét a Győr-Moson-Sopron megyeieknél volt az előny. Szűk negyed óra után egy öngóllal megint egyenlő volt – nagyjából fél percig, merthogy az ETO harmadszor is megszerezte a vezetést és 3–2-es vendég előnnyel fordultak a felek.

A második játékrészben viszont az ETO ötször is bevette az érdiek kapuját – az ötödik gólt a közel százszoros válogatott futsalos, Harnisch Ákos jegyezte –, így 8–2-re nyert az érdiek ellen.

Futsal NB II, Nyugati csoport, 1. forduló
5 Stars-Érdi VSE–ETO SZC Futsal Club 2–8 (2–3)
ÉRD Aréna. V: Holczbauer Flórián (Fekete László, Blum Dániel)
Gól: Rostás D. (7.), Bognár Bálint (14. – öngól), ill. Zobák (2.), Bogyó (8.), Vidák (14.), Püspök (23.), Harnisch (28.), Hegyesi (28.), Papp Zs. (33.), Szűcs Á. (38.)

Címkék