A csapattársat támogatják, hogy visszakapja gyermekeit

Alig egy éve indult el az Érdi VSE női labdarúgó szakosztálya, amelynél egy rendkívül összetartó társaság van kialakulóban. Ezt jelzi, hogy az együttes összefog egyik csapattársuk és gyermekei megsegítésére.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE női csapatának egyik tagja, Dénes Tünde édesanyjával lakik, három lány- és egy fiúgyermeke nélkül, hiszen a család lakhatási körülményei nem teszik lehetővé, hogy a négy gyermek édesanyjuknál legyen. Az ő megsegítésükre a női labdarúgó szakosztály az Ercsi úti sporttelepre várja az adományokat. A ház felújításához lécekre (gipszkarton falhoz), glettre, festékre, két darab kisebb méretű ajtóra (78×200 cm), lámpaburákra és használt, de normál állapotú bútorokra lenne szükség, hogy a felújítás után a gyermekek visszakerüljenek édesanyjukhoz.

„Van egy csapattársunk, aki nagyjából három-négy hónapja jött ide hozzánk és eljárt az edzésekre. Az elején nyilván nem ismertük még annyira őt, aztán az egyik edzésre eljött négy gyermekével. Akkor kérdeztük tőle, hogy ők kik. Erre elmondta, hogy az ő gyermekei, az apukájukkal vannak, mert különváltak és a lakáskörülményeik nem engedi meg, hogy velük lakjanak.” – mesélte Gergely Gyöngyi, az Érdi VSE női csapatának vezetője, kapitánya Dénes Tündéről.

A ház felújítása mellett ruhával, játékokkal, plüssállatokkal és egyéb más dolgokkal is lehet támogatni a családot. Az adományokat az Érdi VSE Ercsi úti sporttelepén lehet leadni.

Címkék