Hiteles tájékoztatást vár az új kapitány

Sajtómegbeszélésre invitálta az illetékességi területéhez tartozó médiumokat Dr. Szellák Norbert, az új érdi rendőrkapitány. Az október közepén kinevezett vezető hiteles és pontos tájékoztatást kért a sajtótól, amihez részéről is minden olyan segítséget megígért, ami az újságírók munkáját segíti a jövőben. 

Hasonló tartalmaink:

Dr. Szellák Norbertet október 16-án bízták meg az Érdi Rendőrkapitányság irányításával.  A rendőrőrnagy 1991-ben került a rendőrség állományába, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon dolgozott járőrként. Később bűnügyi technikus, majd szemlebizottság-vezető lett. Elvégezte a Rendőrtiszti Főiskolát majd a jogi egyetemet. Mivel több évig tevékenykedett a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság, illetve a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársaként, jól ismeri a terület bűnügyi fertőzöttségét.

Dr. Szellák Norbert a sajtónak elmondta, hogy egy jól működő kapitányságot vett át, aminek az átadás-átvétele még zajlik. Kinevezése óta két kiemelt eseményt is lebonyolítottak, az október 23-ai ünnepet és a halottak napját, ami véleménye szerint zökkenőmentesen folyt.

A kapitány szakmai terveiről egyelőre nem beszélt, hiszen még nem kapott az önkormányzatoktól kinevezést. Az új kapitány a sajtónak bemutatta helyettesét is, Kasánszky Gergely, bűnügyi osztályvezetőt.

Az új rendőrkapitány már találkozott az érdi kapitányság illetékességi területéhez tartozó települések polgármestereivel, akikkel átbeszélték az aktuális problémákat, amelyeket igyekeznek kezelni – az együttműködés jó – mondta Szellák Norbert. Kérdésre válaszolva arra a sajtóhírre is reagált, amely szerint Érden van a legtöbb betörés az országban. Közölte: helyesbítést kértek, mert nem igaz, hogy tavaly a 10 ezer lakosra vetített betörések száma 43 volt. A valós szám jóval kisebb.

Címkék