Reggel nyolctól este 7-ig

Szombaton már nyolcadszor rendezik meg a Delta Mix Kupa vegyes röplabdaversenyt a Bolyai János Általános Iskola tornatermében.

Hasonló tartalmaink:

Az idei, nyolcadik Mix Kupán nyolc csapat indul két négyes csoportra bontva, ahol minden csapatra három-három mérkőzés vár. A csoportküzdelmek után a kvartettek negyedik helyezettjei a hetedik, a harmadikok pedig az ötödik helyért folytatják a viadalt, míg a továbbjutó két-két egység keresztjátékban (a másodikok a másik csoport győztesével) találkoznak a döntőbe jutásért.

A torna a vegyes röplabda szabályai szerint zajlik, a csapatokban egyszerre legalább három lánynak kell a pályán lennie, továbbá a férfiak a támadóérintést, ütést felugrásból csak a hármas vonalon kívülről hajthatnak végre. A háló 230 centiméter magas.

A VIII. Delta Mix Kupán reggel nyolctól este hétig tizenegy mérkőzést rendeznek.

Dömötör László, a viadalt szervező Delta RSE Érd elnöke elmondta, hogy a mostani versenyen olyan együttesek is részt vesznek, mint a tavalyi győztes Meteor egysége, de a 2016 perces, évindító maratoni röplabdatornán a legjobbak közé jutó együttes is pályára lép.

Címkék