Nem szűkölködünk

Huszonnyolc kézilabda-, huszonhét foci-, tizenhárom vízilabda-, tizenkét röplabda-, és öt kosárlabda-mérkőzést rendeznek a térség csapatainak a hétvégén, emellett az ÉRD Aréna a háromnapos XXIII. szinkronúszó Magyar Kupának ad otthont.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

A kézilabdában mozgalmas hétvége áll előttünk, hiszen az ÉRD felnőtt csapata a Dunaújvárosi KKA-hoz látogat az EHF-Kupa harmadik selejtezőkörének visszavágójára. Szabó Edináék hétgólos előnyből várják a visszavágót. A DKKA–ÉRD mérkőzés mellett további huszonhét mérkőzést rendeznek a térség kézilabdacsapatainak. A hétvégi kézilabdaprogramot itt tekintheti meg.

LABDARÚGÁS

Őszi bajnok lesz az Érdi VSE? Őszi bajnok lesz a Törökbálinti TC? Ki nyeri a hatpontos meccseket a megye háromban? Tud javítani a Budaörs az NB II-ben, a Diósd az NB III-ban és a Százhalombattai LK a megye I-ben? Ezekre a kérdésekre mind választ kapunk a térség labdarúgócsapatainak hétvégi meccseiből, hiszen az egy szabadnapost leszámítva – ha az időjárás is engedi – huszonhét meccset rendeznek. A részletes programot ide kattintva találja meg.

VÍZILABDA

A térség vízilabdacsapatai is vízbe szállnak, Százhalombattán tartják a Markovits Kálmán 2004-es korosztályúak gyermekbajnokságának ötödik fordulóját a B és C csoportokban, míg a Budapesti Honvéd-Érd 2002-es gárdája a Margitszigeten, a Hajós uszodában, míg a bébi, 2007-es vagy annál fiatalabb születésű csapat Leányfalun ugrik medencébe.

Szívós István Gyermekbajnokság, 2002, Hajós uszoda
B-csoport, 5. forduló
17.00:
ESMTK–Komplex Póló Suli SE
18.00:
Oázis SC–Aquaworm Waterpolo
19.00:
Budapesti Honvéd-Érd–Honvéd Kölyök Polo S
20.00: BVSC-Zugló–Vidám Vízilovak VSC

Markovits Kálmán 2004 Gyermekbajnokság, Százhalombattai Sportuszoda, 11.19.
B csoport, 5. forduló
12.00:
Százhalombatta–Bókay–KSI
13.00:
HUVK SE –Budafóka XXII. ker.
14.00:
KSI SE II.–AVUS
C csoport, 5. forduló
15.00:
HUVK SE II–BVSC-Zugló
16.00:
Tatabányai VSE–YBL WPC
17.00:
Oázis SC–Angyalföldi Sportiskola

BVLSZ 2007 Bébibajnokság, A csoport, 4. forduló, Leányfalu
14.00:
OSC VSE–Tatabányai Vízmű SE
15.00:
BVSC-Zugló–Kópé UVSE
16.00:
KSI SE–Alfa SC Kispest
17.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–Váci Vízilabda SE

 

RÖPLABDA

Szombaton már nyolcadszor rendezik meg a Delta Mix Kupa vegyes röplabdaversenyt a Bolyai János Általános Iskola tornatermében. Részletek ide kattintva!

A Delta Mix Kupa mellett pénteken a Budaörsi DSE NB I-es női röplabdacsapata is pályára lép. A frissen kinevezett Ratimorszky Károly vezetőedző első hazai mérkőzésén ül le a BDSE kispadjára a TFSE elleni, 16 órakor kezdődő találkozón.

KOSÁRLABDA

Öt kosármeccs. Ugyan már csütörtökön két mérkőzést játszottak a „hétvégi” programból, de emellett további öt meccset játszanak a térség együttesei. A Százhalombattai KSE az NB II (harmadosztály) Közép B csoportjában hazai pályán 91–80-ra legyőzte a Lehel Kosársulit. Hétvégén az NB I/B nyugati csoportjában szereplő MTK Törökbálint nem játszik, ellenben a Treff 07 SE az NB II Közép A csoportjának hatodik fordulójában az ELTE-BEAC Újbuda otthonában vendégeskedik szombaton 18.30-kor, míg a Százhalombattai KSE a 12. fordulóból előrehozott mérkőzésen játszik a Tehetséges Fiatalok-Budapest U23 együttese ellen az NB II Közép B csoportjában vasárnap 17 órakor.

A Pest megyei Zsíros Tibor férfi felnőttbajnokságban szereplő Diósdi Sasok KE a Tatai SE vendégeként lép pályára vasárnap 18 órakor.

Százhalombattán kétszer is pályára lép az SZKSE, amely vasárnap előbb 9.30-tól a Monori SE ellen, majd 15.30-kor a Debreceni KA DSE ellen lép pályára.

SZINKRONÚSZÁS

November 18-20. között az ÉRD Aréna ad otthont a szinkronúszók Magyar Kupájának. A háromnapos versenyen hét ország több, mint százötven sportolója méreti meg magát. A részleteket ide kattintva olvashatja el.

ÖKÖLVÍVÁS

Pofonpartit rendeznek Budaörsön. Először rendez Pofonpartit a Budaörsi Box Club a Pest megyei régiónak. A BBC termében rendezett versenyen többek között az Érdi Box Klub sportolója, Csóka Roland is ringbe lép a 91 kilogrammosok között, amely egy felkészítő verseny lesz számára a decemberi felnőtt országos bajnokságra.

Címkék