Japán ellen a Batyiban

Hűű, de rég voltunk a Batthyányban felnőtt női kézilabda-mérkőzésen… De most itt az újabb alkalom, hiszen az ÉRD női kézilabdacsapata szombaton – válogatottjai nélkül – felkészülési mérkőzést vív a Japán válogatott ellen.

Hasonló tartalmaink:

Nem áll meg az élet Szabó Edina együttesénél. A vasárnap kezdődő svédországi Európa-bajnokság miatt válogatott szünet van, de ez nem jelenti azt, hogy ne lépnének pályára Fekete Bozsanáék, hiszen december 3-án, szombaton, 16.30-kor Japán ellen bizonyíthatnak. Igaz, a válogatottak nélkül, hiszen Janurik Kinga, Kisfaludy Anett és Klivinyi Kinga a magyar, Katarina Krpezs-Slezák a szerb és Mireya González a spanyol válogatottal van, s minden bizonnyal ott lesznek a december 4-én kezdődő kontinensviadalon. Továbbá a brazil szélső, Larissa Araújo is hazája válogatottjával szerepel egy nemzetközi versenyen.

A kissé foghíjas érdi felnőtt csapatban így jelenleg tizenegy bevethető játékos van: a kapuban Szvetlana Gridnyeva és Győri Barbara, a balszélen Fekete Bozsana és Takács Kitti, balátlövőként Mariama Signaté, beállóként Gulyás Vanda és Szabó Laura, irányítóként Barján Bianka és Andjela Bulatovics, jobbátlövőként pedig Julia Havronyina. A felnőtt keretbe így minden bizonnyal az egyedüli jobbszélső, Bernát Dorina is fel fog kerülni a Japán elleni mérkőzésre.

Címkék