Tizenöttel és tizenhéttel voltak jobbak

Mind az NB II Közép A csoportjában szereplő Treff 07 SE kosárlabdacsapata, mind az NB II Közép B csoportjában érdekelt Százhalombattai KSE vereséget szenvedett a hétvégi mérkőzésén.

Hasonló tartalmaink:

Az NB II Közép A csoportjában a Treff 07 SE hazai pályán látta vendégül a Dunaharaszti MTK együttesét. Az érdi kosárlabdázók sokáig tartották a lépést a vendégekkel, hiszen az első két negyed után csak kétpontos hátrányban voltak, ezt követően azonban a harmadik tíz percet tíz ponttal nyerte a DMTK, amely az utolsó felvonásban még öt pontot tett az eredmény közé, így a Treff 61–78-ra kikapott.

Az érdi kosárlabdázók egy győzelemmel és öt vereséggel a tizennegyedik helyen állnak a tabellán, igaz, a többi csapathoz képest egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

NB II, Közép A csoport, 7. forduló
Treff 07 SE–Dunaharaszti MTK 61–78 (17–17, 18–20, 14–24, 12–17)

Az NB II Közép B csoportjában szereplő Százhalombattai KSE sem tudott győzelemnek örülni hazai pályán. Pedig ígéretesen kezdett az SZKSE, hiszen az első játékrészt tíz ponttal behúzta, de a nagyszünetben már ellenfele, a Budafok volt kétpontos előnyben. A folytatásban a vendégek megléptek és a százhalombattaiak nem tudtak megújulni, s 64–79-re kikaptak.

Az SZKSE a tizenkettedik helyen áll nyolc meccs után a tizenhat csapatos bajnokságban.

NB II, Közép B csoport, 7. forduló
Százhalombattai KSE–Budafok 64–79 (22–12, 11–23, 16–29, 15–15)

Címkék