A Mikulás szánra, mi nyeregbe pattanhatunk

Az Érd Körbe Egyesület az elmúlt években tavasszal, nyáron és ősszel is egyre több kerékpáros túrát szervez, ám ezúttal egy új dologba fogtak, s már télen is tekereghetünk egyet a városban.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd Körbe már 2002 óta rendszeresen szervez városkerülő biciklis túrákat, idén viszont az eddigieknél is több eseménye volt az egyesületnek, mivel már tavasz elején a Patak(i) túrával hangoltak a tavaszi nagy városkerülésre, majd volt éjszakai túra is, illetve az őszi, csendes túrát is megrendezték, emellett most új fába vágták a fejszéjüket, hiszen a Mikulás-nappal egybekötve már télen is nyeregbe pattanhatnak az érdeklődők.

Ezúttal nem a megszokott távok lesznek: a kisebbekben lesz egy kör, amelyen a lakótelepet tekerhetik körbe, míg a nagyobbak gát-kört mennek, azaz az ófalusi gátig és onnan vissza a város főteréig.

Csengeri Attila, az Érd Körbe Egyesület elnöke elmondta: a Mikulás-napi tekerés lényege, hogy megmutassák az embereknek, télen is lehet kerékpározni, de kiemelte, hogy természetesen ilyenkor jobban fel kell készítenünk kerékpárunkat és magunkat is.

A Mikulás-napi tekerés december 4-én, 11 órakor indul az érdi főtérről.

Címkék