Ruhát és ételt osztottak

Megtartotta hagyományos ruha- és ételosztó akcióját a Hit Gyülekezetének érdi szervezete a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal közösen. A gyülekezet Diósdi úti épületénél lezajlott karitatív esemény iránt ezúttal is nagy volt az érdeklődés.

Hasonló tartalmaink:

A Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata évek óta megtartja a ruha- és hidegétel-osztó karitatív akcióját. Az adventi , karácsonyi időszakban kifejezetten nagy az érdeklődés az ilyen események iránt. A szervezők azonban nem csak ilyenkor, hanem egész évben várják az erre rászorulókat. Egy-egy ilyen eseményen száznál is több ember fordul meg, alig néhány óra alatt elkapkodják – a többek között – a gyülekezet tagjai által felajánlott használt ruhákat – mondta el Kovácsné Kertes Gabriella, a ruhaosztás felelős vezetője.

Az idei akcióhoz ez alkalommal is csatlakozott az Érd Roma Nemzetiségi Önkormányzat, adományaival most is támogatta az esemény sikerét. A Hit Gyülekezete az Érd Roma Nemzetiségi Önkormányzattal közösen a jövő évben is rendszeresen megtartja majd karitatív akcióit.

Címkék