Karácsonyi meglepetések

Vadonatúj gyermek- és felnőttruhák, téli cipők között válogathatnak pénteken azok, akik ellátogatnak az Alsó u. 8. szám alá, ahol az Érdi Vöröskereszt tart ruhaosztást. A Vöröskereszt játékokat is oszt, december 22-én: a főtéri fenyő alá 250 cipős doboznyi játék és tizenöt új ajándékcsomag kerül.

Hasonló tartalmaink:

A ruhaosztás reggel 9-kor kezdődik, és délután egy óráig tart majd az Összefogás székháznál. Csupa új és meleg holmi kerül majd elő a dobozokból, az Aldi áruház felajánlásának köszönhetően – mondta érdeklődésünkre Janzsó Mónika területi munkatárs, aki szeretettel vár mindenki december 15-én.

Hagyomány a városban, hogy a Vöröskereszt játékokat oszt karácsony előtt. 250 cipős dobozt – bennük használt, de jó minőségű játékokkal, amelyek örömet szereznek a gyerekeknek – helyeznek ki a főtéri “mindenki karácsonyfája” alá, december 22-én, délután két órakor. A DM áruház tizenöt ajándékcsomagja is gazdára talál majd.

Nem maradhat el a szervezet szilveszteri szeretetvendégsége sem: idén is önkéntesek főzik majd a babgulyást, amelyre mindenkit szeretettel látnak december 31-én az Alsó utcában.

 

 

Címkék