Felülmúlták a tavalyi teljesítményt!

Az Érdi Torna Club legutóbb az FTC Kupán vett részt a budapesti Elek Gyula Arénában a végső döntőbe jutásért való kvalifikációs sorozat utolsó állomásaként.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi akrobatikus tornászok tavaly hat egységgel képviselték magukat az országos döntőben, ahol akkor mindenki a dobogón végzett. Korábban az ÉTC azt tűzte ki céljának, hogy idén is legalább hat egységgel jussanak be a fináléba. Ez olyannyira sikerült, hogy további négy egység is bejutott.

Az FTC Kupán az újonc korosztályban a Mák Virág-Biksi Borbála páros második, a Pelczer-Nagy Eszter-Katona Lilla duó harmadik lett. A háromfős egységeknél Gerzanics Villő-Gerzanincs Csenge és Sztrunga Jázmin alkotta trió ezüstérmet szerzett.

A serdülő kettes korcsoportban a fiú porosoknál Kánnai Márton és Balogh Máté győztek, míg a lány duóknál Bikkes Eszter és Ivanics Rozina második helyen végeztek. A serdülő egyes kategóriában pedig Renglovics anna és Szilas Eszter nyakába került az ezüstérem.

Az FTC rendezvényén az ÉTC összesen nyolc egységgel indult, ebből hat dobogón végzett. Az összesített versenyben pedig másodikként zárt az érdi egyesület, így az ezüst kupát hozhatták haza.

Eredményeikkel az érdiek tíz egysége szerzett indulási jogot a Magyar Bajnokság végső döntőjére, melyet december 10-én rendeznek a budapesti Központi Tornacsarnokban.

Az ÉTC sportolóit Papp Ildikó, Lakos Henriett, Vajda Tamás és Cserép Péter edzők, valamint Ferenczi Fanni segédedző készítették fel.

Fotó: Érdi Torna Club facebook oldala még több kép itt!

Címkék