Ahol még a büfés is világbajnok

Újabb egy év telt el, s ez azt jelenti, hogy január elején ismét egy perccel hosszabb lesz a maratoni röplabdatorna. Ezúttal a január 6-án éjfélkor kezdődő és január 8-án, reggel 9 óra 37 perckor véget érő torna ismét a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornatermében lesz.

Hasonló tartalmaink:

Hallgassa meg Dömötör Lászlóval, a Delta RSE Érd elnökével, a torna főszervezőjével, a Magyar Röplabda Szövetség elnökségi tagjával készült interjúnkat!

Mit nyer a győztes? Azt, hogy 33 óra és 37 perc után játsszon még egy meccset. Az elmúlt években volt, hogy a felnőtt női röplabda-válogatott, volt, hogy a női junior-válogatott játszott gálameccset a maratoni hosszúságú röplabdatornán, ám 2017-ben a sportág legendái állnak össze egy All-Star csapatba.

Érd a magyar röplabda otthona. Az elmúlt években rengetegszer hallottuk ezt a kifejezést, és ez nem is véletlen, hiszen a női röplabda-válogatott rendre itt lépett pályára, de a Magyar Kupa végső küzdelmeit is itt bonyolítják le. A maratoni röplabdatorna pedig a sportág szabadidős tevékenységének legnagyobb eseménye.

Legendák! Az elmúlt években a maratoni röplabdatorna záró napjának reggelét a Köztünk élő legendák reggelének hívják. Ekkor temérdek kiváló aktív, vagy már visszavonult sportoló is a helyszínen tekinti meg a győztes meccsét egy nagy csapat ellen.

Ne felejtsék el: 2017. január 6-án éjféltől 8-án reggel 9 óra 37 percig, azaz 2017 percig fog pattogni a labda a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában.

Címkék