Bronzérmes az érdi ökölvívó!

Bronzérmet szerzett élete első felnőtt férfi ökölvívó országos bajnokságán Csóka Roland, az Érdi Box Klub 91 kilogrammos bokszolója.

Hasonló tartalmaink:

Csóka Roland élete negyedik éles felnőtt mérkőzésén lépett szorítóba. Az eddig még veretlen érdi ökölvívó ellenfele a Fitt Box Kőszeg ifjúsági Európa-bajnok öklözője, Hámori Ádám volt. A kőszegi rivális jóval több rutinnal rendelkezik, mint az érdi bokszoló, s magassága mellé kellően masszív, ugyanakkor gyors versenyző. A nehézsúly első elődöntőjének első menetében ide-oda ment az adok-kapok, de néhány perc után számoltak Csókára, majd ezt követően Dobrádi Zsolt, az ÉBK vezetőedzője bedobta a törölközőt.

Csóka Roland két győzelmével és egy vereségével bronzérmesként zárta élete első férfi felnőtt ökölvívó országos bajnokságát. Ezzel az ÉBK rendkívül sikeres évet tudhat magáénak, hiszen a serdülő, junior, ifi és felnőtt férfi és női mezőnyben csupán az ifjúsági férfiaknál és junior lányoknál nem szereztek érmet az országos bajnokságon, de ez azért lehetett, mert egyik korosztályban sem indult versenyzőjük.

Fotó: Irmai Zsófia Photography

Címkék