A Mikulás előtt harcoltak

Nyolc arany-, tizenegy ezüst- és négy bronzérmet tartott otthon az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület a hétvégén, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornacsarnokában rendezett Mikulás Kupán.

Hasonló tartalmaink:

Az ÉSWS SE évzáró eseményén kilencven versenyző hat különböző kung fu stílusban, negyven formagyakorlat kategóriában százhatvan formagyakorlatot mutatott be – ez az előzetes terveket felülmúlta.

Az érdiek közül Balis Attila és Varga Zsombor is egyaránt három-három érmet szerzett, de míg előbbi mindből egyet, addig utóbbi három ezüstöt. Emellett többen is két éremmel tértek haza: Becságh Boglárka (egy arany, egy ezüst), Broszman Benedek (egy arany, egy bronz), Broszman Bertalan (két arany), Müller Hargita (egy arany, egy bronz), Pozsgay Eszter (egy arany, egy ezüst), Pozsgay Luca (egy arany, egy ezüst), Srágli Lili (egy ezüst, egy bronz).

Hajnal Hanna, Mák Attila és Varga Levente pedig egy-egy második hellyel zárt. Azaz összességében az ÉSWS SE nyolc arany-, tizenegy ezüst- és négy bronzérmet hozott.

Címkék