A testvérvárosban rúgták a bőrt

A szlovákiai Léván szerepelt az Érdi VSE U12-es csapata egy nemzetközi tornán – írja az érdi-vse.hu.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd testvérvárosában, a szlovákiai Léván rendezett nemzetközi viadalon az Érdi VSE U12-es korosztálya idén is meghívást kapott (már tavaly is járt ott a klub). A 2005-ös születésű csapat tizenegy játékossal és három kísérővel indult neki a tapasztalatszerzésnek szánt tornának, ahol egy színvonalas rendezvényen vett részt.

Az érdiek hat mérkőzést játszottak, s a bőséges játéklehetőség mellett a kiszolgálásra sem lehetett panasz. Az érdieknek ugyan a kellett egy kis idő, hogy alkalmazkodjanak a körülményekhez és az ellenfelek agresszív stílusához. „Mi is mutattunk szép dolgokat, de el kell ismerni, hogy ellenfeleink előrébb tartanak. Mindenképpen hasznos volt a torna, a gyereke tanultak és ez hasznukra fog válni. A szervezőktől már a jövő évi tornára is megkaptuk a meghívót.” – számolt be az eseményről Koller József, az U12-es csapat edzője.

További, az Érdi VSE-hez kapcsolódó hír, hogy az U19-es csapat hétvégén pótolta az Ikarus-Maroshegy elleni, a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzést Székesfehérváron. Az érdiek korosztályos egysége ugyan egygólos hátrányát meg tudta fordítani, de ezt követően a hazaiak is megújultak, s végül 4–3-ra nyertek.

U19, NB III, Középnyugati csoport, 13. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Székesfehérvár:
Ikarus-Maroshegy–Érdi VSE 4–3 (1–2)
Gólszerzők: Sztojka Renátó (39., 80.), Székegy Bertalan (41.)

A Merkantil Bank Liga NB II utolsó őszi fordulójában nagy skalpot szerzett a Budaörs, miután idegenben győzte le 3–1-re a Kisvárda Master Good együttesét. A vendégek sokkal jobban kezdték a meccset, már az első percekben Sajbán Máté veszélyeztetett, de a kapufa megmentette a nyírségieket a góltól, majd a folytatásban a 24. percben Tányéros Ádám egy szabadrúgás után passzolt a kapu bal alsó sarkába. A szünet előtt már sokan hitték, hogy marad az egygólos budaörsi előny a szünetben, de Petró Balázs nem volt köztük, aki egy szép csel után vette be a Kisvárda kapuját.

A fordulás után az 59. percben Gosztonyi András ugyan szépített, de a 65. percben ismét Petró volt eredményes, aki visszaállította a kétgólos különbséget.

Hiába győzött 3–1-re a negyedik helyezett otthonában a Budaörs, a csapat továbbra is a tizenhetedik helyen áll a másodosztályban.

Merkantil Bank Liga NB II, 20. (utolsó őszi) forduló
Kisvárda-Master Good–Budaörs 1–3 (0–2)
Gsz.: Gosztonyi (59.), ill. Tányéros (24.), Petró (45., 65.)

Címkék