Összesítésben győzelem

Ismét vízbe szállt a Budapesti Honvéd-Érd 2002-es és 2005-ös vízilabdacsapatai ellen az Érdi VSE felnőtt labdarúgó együttese – számolt be róla a klub hivatalos oldala.

Hasonló tartalmaink:

Már múlt héten amolyan “felkészítő levezetés” gyanánt már kétszer összecsapott a Budapesti Honvéd-Érd korosztályos vízilabdázóival az Érdi VSE labdarúgócsapata, amely már a rutinnal felvértezve ismét vízbe szállt. A felnőtt labdarúgók közül Melczer Vilmos, Pintér Nikola, Ország Péter, Borek Norbert, Kertész Ferenc, Csiszár Zoltán, Bozsoki Imre, Gyurácz Bálint, Németh Gábor és Csizmadia Zoltán, míg a stábtagok közül Molnár László és Csintalan Csaba is megmérette magát, de érkezett egy vendégjátékos is Kertész Bence személyében, s ő döntőnek bizonyult (Kertész Ferenc öccse, aki korábban vízilabdázott).

A 2002-esek elleni mérkőzésen a pólósok könnyedén elléptek, miután négygólos előnyt szereztek, majd ezt követően Csiszár Zoltán szépített. A folyatásban pedig összeállt a labdarúgók védekezése, s a mérkőzés hátralévő részét 3–2-re hozták, miután Melczer Vilmos és Kertész Bence is betalált, de labdarúgóink végül 7–3-ra kikaptak.

Aztán következett a 2005-ösök elleni mérkőzés, melyet parádésan kezdtek a focisták, miután Ország Péter szerezte meg a vezetést, majd ugyan Bozsoki Imre egy rossz blokk után öngólt vétett, de 1–1 után három Kertész-gól következett, kettőt Bence, egyet Ferenc szerzett, s Ország Péter is duplázni tudott. Ezt követően előbb kapusunk, Csintalan Csaba, majd az ő kiállítása után Kertész Ferenc (aki tényleg kapus) is ötméterest hárított. 5–2-es vezetés után Kertész Bence megszerezte harmadik gólját, majd Németh Gábor és Kertész Ferenc is duplázott, viszont a három VSE-s gól között a csereként beálló vezetőedző, Vargáné Gazdag Erika (aki még mindig aktív vízilabdázó) kétszer is bevette az addig bevehetetlennek hitt kaput, melyet Csintalan Csaba őrzött. Az Érdi VSE ezt a találkozót 9-4-re nyerte, így a játéknapot összesítésben 12–11-re hozta!

Bár a második mérkőzés után Bozsoki Imre és Csiszár Zoltán mély meglepődéssel tapasztalta, hogy az ellenfeleik nagy része nagyjából feleolyan magas, mint ők…

Budapesti Honvéd-Érd 2002–Érdi VSE 7–3
Gólszerzők:
Csiszár, Melczer, Kertész B.

Budapesti Honvéd-Érd 2005–Érdi VSE 4–9
Gólszerzők:
Kertész B. 3, Kertész F., Németh G. V., Ország 2-2

Címkék