Idősek karácsonya

Megtartották csütörtökön délután az Idősek karácsonyát az Érd Arénában. Idén az önkormányzatnak és az Idősügyi Tanácsnak köszönhetően egy nagyszabású, másfél órás operettgálával ajándékozták meg a városunkban élő szépkorúakat.

Hasonló tartalmaink:

Együtt ünnepeltek az érdi nyugdíjasok. Megtartották az idősek karácsonya elnevezésű rendezvényt, amelynek ezúttal az Érd Aréna adott otthont, mivel a művelődési központ már kicsinek bizonyult. Az Idősügyi Tanács szervezte az eseményt, amelyen egy operettgálát varázsoltak a sportcsarnokba, Oszvald Marika főszereplésével. Druzsin József, az Idősügyi Tanács tagja elmondta, a város összes nyugdíjasának szerettek volna egy szép estével kedveskedni.

Tucatnyi nyugdíjasklub van Érden, így sok idős korú közösségben töltheti idejét, részt vehetnek különféle programokon. Az idősek karácsonya ingyenes volt, és ez jelentős segítség az érintettek számára, hogy kikapcsolódhassanak, hiszen sokuknak alacsony a nyugdíja – tette hozzá Druzsin József.

Az Idősügyi Tanács egész éves munkáját értékelve Druzsin József elmondta, hogy egyre komolyabb rendezvények megszervezésébe vágnak bele.

Az iIdősügyi Tanács tagja hozzátette: már a jövő évi tervet is elkészítették, az ideihez hasonló műsorokat képzeltek el 2017-re is, és remélik: lesz hozzá anyagi fedezet, hogy tehessenek a város időseiért.

Fotók: Boros Sándor

Címkék