A minik a legnagyobbak!

Na jó, természetesen ez csak átvitt értelemben értendő, de a Delta RSE Érd mini csapatai egészen kiválóak, hiszen tavaly bejutottak az országos bajnoki döntőbe, valamint megnyerték az országos mini kupát. Ezek után Dömötör-Mátrai Beáta, a csapat vezetőedzője is azt hitte, hogy a nyári korosztályváltás miatt visszaesik a korosztályos együttes, de ez nagyon nem történt meg. Épp ellenkezőleg.

Hasonló tartalmaink:

Hallgassa meg Dömötör-Mátrai Beátával készült interjúnkat!

Nagy terveket szövöget a Delta RSE Érd, amely az előzetes célok szerint 2020-ban az élvonalbeli röplabdabajnokságban indulna. Addig jövőre az NB II-ben pallérozódhatnak a fiatal játékosok.

Az NB II, pláne az NB I más kávéház, de el lehet érni. Ugyan sokat kell még tenni azért, de ha a Delta RSE Érd mostani utánpótlása egyben marad, akkor az élvonalbeli szereplés nem csak vágyálom.

A Delta RSE Érd már a két ünnep között is dolgozik, sőt, január első napjaiban is aktívan edz, de ez nem is csoda, hiszen az országos bajnokságok mellett fel kell készülni a január hatodikán, éjfélkor startoló 2017 perc hosszúságú maratoni röplabdatornára.

Címkék