Ötödikek!

Éremgazdag évet tudhat maga mögött az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft., amely két évvel ezelőtt még csak a huszadik helyen tanyázott a magyar úszóranglistán, ehhez képest 2016-ra az ötödik helyre tornázta fel magát a klub. Nyilvánvalóan a tavalyi és az idei év remek eredményeinek köszönhetően.

Hasonló tartalmaink:

Az alapanyag adott, de az alapanyagot is elő kell állítani valamiből. Ez szinte az élet minden területére igaz, de a sportban például elengedhetetlen a tömegbázis, ahhoz, hogy a mennyiségből kiszúrják a minőséget. Ezt az utat járja rendkívül eredményesen az elmúlt években az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. is, amelyben ugyan nincsen sok versenyző, de ők halmozzák a kiváló eredményeket.

Egy úszó, egy élsportoló sosem állhat le. Hogy mennyire keményen dolgoznak az úszók azért, hogy ténylegesen elismert sportolók váljanak belőlük, azt jól mutatja, hogy karácsonyra csupán öt szabadnapot kaptak a fiatalok, hogy családjukkal legyenek. Azért csak ennyit, mert különben drasztikusan csökkenne a teljesítményük.

Már Tokióra figyel. Ugyan a mindennapos feladatokra és apró célokra is kellőképpen figyel, de minden apró cél majd egy nagy végcél eléréséért van. Barócsai Petra idén a hódmezővásárhelyi ifjúsági úszó Európa-bajnokságon váltóban arany-, egyéniben, 100 méter pillangón ezüstérmet szerzett, így joggal vehette át Pest megye közgyűlésétől Az év legjobb utánpótláskorú női sportolójának járó címet.

Címkék