1986 óta

1986-ban alapította meg Sensei Kurucz Mihály az Érdi Kyokushin Kai Karate Sportegyesületet, amely idén ünnepelte fennállása harmincadik évfordulóját. A 2016-os esztendő pedig kiváló volt. Hallgassa meg az egyesület vezetőjével, Sensei Kurucz Mihállyal készített interjúnkat.

Hasonló tartalmaink:

Kancho Sokei Matsui a Nemzetközi Karate Szövetség elnöke igencsak prominens személyiség. De februárban tiszteletét tette az ÉRD Arénában rendezett Ensi Érd Kupán, ahol még egy szemináriumot is tartott. Ennek hatásáról kérdeztük Sensei Kurucz Mihályt, az Érdi Kyokushin Kai Karate Sportegyesület elnökét.

300 spártai harcos. Ennyi résztvevővel rendezett nagyszabású edzőtábort nyáron az Érdi Kyokushin Kai Karate Sportegyesület, amely idén sem szűkölködött az eseményekben.

Harminc év mögöttük. Jeles alkalom egy klub életében, amikor kerek évfordulót ünnepel, pláne ha egy olyan egyesületről beszélünk, amely minden évben rendre ott van a legszűkebb hazai elitben.

2017 februárjában immár harmadszor rendezi majd meg az Érd Kupát az Érdi Kyokushin Kai Karate Sportegyesület, amely a sportág legnagyobb hazai eseménye.

Címkék