Együtt a kutya hideg ellen

Az extrém hidegre reagálva a Budaörs Handball játékosai pénz és tárgyi adomány gyűjtésbe kezdtek, felkarolva a gazdátlan ebek problémáját. Sok kutya csak kuporog a hidegben minden védelem nélkül: megfázik, felfázik, odafagy.

Hasonló tartalmaink:

A Hangya Közösség tagjai olyan tartós, időtálló kutyaházakat juttatnak el az adományokból a vidéki menhelyekre, amiket sok-sok évre terveztek, kimondottan menhelyi körülményekre.

„Ismét bebizonyosodott, hogy ha sokan összefognak, abból születhet valami igazán jó. Nem volt kérdés, hogy az egész csapat, edzők, az irodai dolgozók, hozzátartozók, az Aramis SE futsalosai, tényleg mindenki felajánlja azt, amit tud, így sikerült megtöltenünk egy autót hasznos eszközökkel. Bízunk benne, hogy minden a legmegfelelőbb helyre kerül. Nagyon örülünk neki, hogy a felajánlott tárgyak mellett összejött annyi pénzadomány, hogy sikerült egy nagyméretű kutyaházra is beruházni.” – Pálos-Bognár Barbara, Budaörs Handball

„A Hangya Közösség kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy azokat a vidéki menhelyeket támogassa, akik nehéz anyagi helyzetben vannak. Hálásak vagyunk azért, hogy a Budaörs Handball is mellénk állt és adományával segíti a munkánkat. Természetesen most a nagy hidegben van a legnagyobb aktualitása a kutyaház vásárlásnak, ám ezeknek az eszközöknek nyáron is nagyon hasznát veszik, védelmet és nyugalmat biztosít az állatoknak.” – Schwartz Noémi, Hangya Közösség alelnök.

(forrás: http://budaorshandball.hu)

Címkék